Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Extra isolerende overheaddeur

Extra isolerende overheaddeur

Pro-Line S80 overheaddeur

Als u op zoek bent naar een overheaddeur die helpt bij het handhaven van een stabiele binnentemperatuur, bijvoorbeeld voor koelopslag of andere temperatuurgevoelige toepassingen, dan biedt de Pro-Line S80 van Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek de ideale oplossing. Met dubbel dikke sandwichpanelen van 80 mm in plaats van de standaard 40 mm, zorgt deze overheaddeur voor een aanzienlijk hogere isolatiewaarde, waardoor u energie bespaart en uw producten koel houdt.

Energiezuinige bedrijfsdeuren

De Pro-Line S80-overheaddeur is speciaal ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren. De dubbele dikte van de panelen zorgt voor uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een beter klimaatbehoud in uw faciliteit. De buitenzijde van de deur heeft een stucco afwerking met horizontale belijning, beschikbaar in standaardkleuren zoals RAL-9002, RAL-9006, en RAL-7016. De binnenzijde is ook uitgevoerd in stucco met dezelfde belijning, standaard in RAL-9002.

Extra isolerende overheaddeur

Hoewel de Pro-Line S80 standaard wordt geleverd zonder vingerklembeveiliging, kunt u erop vertrouwen dat Elzinga altijd hoogwaardige materialen en constructies gebruikt voor maximale veiligheid en duurzaamheid. Kies voor de Pro-Line S80 als u een extra isolerende overheaddeur nodig heeft die uw energiekosten laag houdt en uw producten optimaal beschermd.

Offerte aanvragen