Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Overheaddeur voor voedingsindustrie

Grijze overheaddeur zonder beglazing en elektrische aandrijving. Elzinga bedrijfsdeuren techniek

Overheaddeur voor voedingsindustrie

In de voedingsindustrie en andere sectoren met hoge hygiëne-eisen moeten overheaddeuren bestand zijn tegen frequente reiniging zonder materiaalbeschadiging. De Pro-Line AS40-aluminium sandwich overheaddeur van Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek is speciaal ontworpen voor dergelijke toepassingen. Deze deuren kunnen dagelijks worden gereinigd en blijven toch hun kwaliteit behouden, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is.

Pro-Line AS40 overheaddeur

De Pro-Line AS40-overheaddeur van Elzinga is gemaakt van isolerende sandwichpanelen met een aluminium binnen- en buitenzijde in plaats van staal. Dit maakt de deur minder gevoelig voor corrosie, zelfs bij regelmatig schoonmaken. Bovendien is aluminium een lichter materiaal, waardoor het makkelijker te hanteren is tijdens installatie en onderhoud. Deze deuren worden standaard geleverd zonder vingerklembeveiliging en hebben een stucco afwerking met horizontale belijning aan zowel de binnen- als buitenzijde, wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. Voor extra duurzaamheid en weerstand tegen corrosie kunnen de aluminium panelen worden gecombineerd met roestvrijstalen beslag.

Duurzame overheaddeur

Met de Pro-Line AS40 biedt Elzinga een betrouwbare en duurzame oplossing voor hygiënisch gevoelige sectoren, met een overheaddeur die bestand is tegen de uitdagingen van frequente reiniging.

Offerte aanvragen