Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Overheaddeuren voor dock levelers

Overheaddeuren voor Dock Levelers

Bij het gebruik van laadbruggen (dock levelers) is het essentieel om overheaddeuren te installeren die bestand zijn tegen intensief gebruik en hoge belastingen. Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek begrijpt deze eisen en biedt met de Pro-Line SD40 en SD80 modellen speciaal ontworpen overheaddeuren die voldoen aan de strenge eisen van distributiecentra en andere industriële omgevingen.

Dockdeuren van Elzinga

Onze dockdeuren zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en functionaliteit. Door de doordachte constructie zijn ze minder vatbaar voor slijtage dan standaard overheaddeuren, wat betekent dat ze bestand zijn tegen het constante openen en sluiten dat in distributiecentra gebruikelijk is. Bovendien is het modulaire ontwerp van deze deuren een extra voordeel, omdat het onderhoud en reparaties eenvoudiger en sneller maakt.

Pro-Line SD40 en SD80 dockdeuren

De Pro-Line SD40 en SD80 dockdeuren van Elzinga kunnen worden geleverd met ‘vertical lift’ of ‘high lift’, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de specifieke behoeften van uw faciliteit. De deuren zijn uitgerust met een stevige kokerconstructie waarop de veren zijn gemonteerd, en de kabels lopen veilig binnendoor om te voldoen aan de CE-normering.

Maatwerk dockdeuren

Daarnaast kunnen deze dockdeuren naar wens worden aangepast, zodat ze perfect aansluiten bij uw individuele behoeften. Of het nu gaat om grootte, materiaal of bedieningsmechanisme, Elzinga biedt maatwerkoplossingen die passen bij uw bedrijfsvoering. Kies voor de Pro-Line SD40 en SD80 dockdeuren van Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek en ervaar de combinatie van duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Offerte aanvragen