Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Pro-Line A40 overheaddeur

Overheaddeur Pro-Line A40 van Elzinga

Een overheaddeur voor individuele creatieve speelruimte is de Pro-Line A40 overheaddeur van Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek. De Pro-Line A40 overheaddeur is een robuuste en duurzame aluminium deur met eindeloze variatiemogelijkheden. Deze deur is ontworpen voor maximale creatieve vrijheid, waardoor u een unieke overheaddeur krijgt die perfect past bij de stijl van uw gebouw en uw bedrijfsidentiteit. De Pro-Line A40 is opgebouwd uit horizontale aluminium secties die naar wens kunnen worden ingevuld, zodat u een persoonlijke touch aan uw deur kunt geven.

Architectonisch ontwerp overheaddeur

Wat de Pro-Line A40 uniek maakt, is de mogelijkheid om de indeling volledig aan te passen. Elke sectie bestaat uit meerdere velden, die kunnen worden gevuld met materialen naar keuze. Hierdoor is de A40-overheaddeur ideaal voor uiteenlopende architectonische ontwerpen en industriële toepassingen. U kunt eindeloos variëren tussen transparante en gesloten vullingen, waardoor deze deur geschikt is voor representatieve ruimtes zoals showrooms en commerciële gebouwen.

Overheaddeur met veel ramen

De Pro-Line A40 is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor extra duurzaamheid en een fraai uiterlijk. Door transparante vullingen toe te voegen, maximaliseert u de lichtdoorlatendheid, wat niet alleen de uitstraling van uw pand verbetert, maar ook zorgt voor een lichte werkruimte zonder extra kunstverlichting. Als extra bescherming tegen vuil en schade kan de onderste sectie van de overheaddeur van Elzinga worden uitgevoerd in staal, met een design dat past bij de rest van de deur.

Veilige overheaddeur

Bij Elzinga staat veiligheid voorop. De Pro-Line A40 wordt standaard geleverd met vingerklembeveiliging om te voorkomen dat vingers bekneld raken bij het sluiten van de deur. U heeft ook de mogelijkheid om een loopdeur toe te voegen, met keuze uit een standaard of lage drempel. Qua bediening kunt u kiezen tussen handmatige bediening, een kettingtakel of het Pro-Line© aandrijfsysteem.

Pro-Line A40 van Elzinga

De Pro-Line A40 overheaddeur van Elzinga biedt een perfecte balans tussen creativiteit, duurzaamheid en veiligheid. Voor meer informatie over deze veelzijdige overheaddeur en andere mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale overheaddeur.

Offerte aanvragen