Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Pro-Line S40 overheaddeur

Pro-Line-S40-overheaddeur-Elzinga-Bedrijfsdeuren-Techniek-Hasselt

Overheaddeur Pro-Line S40 van Elzinga

De meest gebruikte industriële overheaddeur van Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek is het Pro-Line S40-model. Deze stalen overheaddeur is universeel toepasbaar en wordt op maat gemaakt, tot wel 12 meter breed. De Pro-Line S40 bestaat uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen die een betrouwbare, duurzame oplossing bieden voor industriële en commerciële gebouwen.

Hoge isolatiewaarde en duurzaamheid

De Pro-Line S40-overheaddeuren van Elzinga zijn ontworpen met een sterke stalen buitenlaag aan zowel de voor- als achterzijde, met daartussen een brandvertragende polyurethaan schuimkern. Dit resulteert in een hoge isolatiewaarde, waardoor uw energieverbruik aanzienlijk kan worden verlaagd. Bovendien zijn de deuren voorzien van een verzinkte en gecoate afwerking, wat zorgt voor optimale bescherming tegen vervorming en corrosie.

Overheaddeur met veilige en praktische functionaliteiten

Elzinga’s Pro-Line S40-modellen zijn uitgerust met extra veiligheidskenmerken, zoals vingerklembeveiliging, om ongelukken te voorkomen. De deuren kunnen worden geleverd met handbediening, kettingtakel of motor, afhankelijk van uw voorkeur. Bovendien kunt u de overheaddeur personaliseren met een loopdeur of vensters voor extra lichtinval.

Design en kleuropties

De buitenzijde van het Pro-Line S40-model heeft een aantrekkelijk stucco-design met horizontale belijning, wat een strakke en moderne uitstraling geeft. Elzinga biedt een reeks standaard RAL-kleuren voor de buitenkant van de deur. Tegen een kleine meerprijs kan de deur in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd. Daarnaast kunt u kiezen voor kunststof ovale of rechthoekige vensters om meer licht naar binnen te brengen. Als u een meer industriële uitstraling wenst, kunt u kiezen voor een aluminium venstersectie over de volledige breedte van de deur.

Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek streeft ernaar om hoogwaardige producten te leveren die veilig, functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn. Het Pro-Line S40-model is een uitstekend voorbeeld van deze toewijding.

Offerte aanvragen