Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

Vacature Bedrijfsdeurenmonteur

Vacature (service)monteur bedrijfsdeuren

Wordt intern opgeleid tot bedrijfsdeuren- en storingsmonteur

Bij ons krijg je de kans om intern opgeleid te worden tot een vakkundige bedrijfsdeurenmonteur en storingsmonteur. Ontwikkel je vaardigheden en expertise in een stimulerende werkomgeving, waar we investeren in jouw groei en professionele ontwikkeling. Wordt onderdeel van ons team en start jouw carrière als specialist in de bedrijfsdeurenbranche.

Werkzaamheden

We leiden je op tot bedrijfsdeurenmonteur en storingsmonteur. Vervolgens trek je eropuit naar klanten, waar je deuren plaatst en/of verantwoordelijk bent voor service en onderhoud ter plaatse. Bij storingen of schade leren wij je de passende aanpak.

  • Montage bedrijfsdeuren;
  • Onderhoudswerkzaamheden zowel mechanisch als elektrisch;
  • Op locatie storingen oplossen en servicewerkzaamheden verrichten;
  • Aansluiten en testen van besturingstechniek van de deuren;
  • Goed communiceren met de klant, jij bent het aanspreekpunt namens Elzinga en houdt de klant op de hoogte van de werkzaamheden en vorderingen van het project;
  • Als collega’s ondersteunen wij elkaar wanneer dit nodig is.
Wij zoeken jou!

Voor deze job is motivatie belangrijker dan alles. We leren je de nodige skills met zorg aan. Als je bij ons begint, krijg je een goede interne opleiding en maak je kennis met onze producten en werkzaamheden.

  Enthousiast

  Tussen de 16-23 jaar (Ben je ouder? Reageer zeker!)

  Affiniteit met elektra

Fulltime functie

Bij Elzinga heb je een voltijdse job met een goed marktconform salaris, leuke extra’s volgens de regels en een fijne sfeer. Je werkt in een klein team en begint elke dag samen in ons kantoor in Hasselt. Daarna varieert het waar je naar toe gaat. Elke dag is anders! Wij vinden het belangrijk dat je het goed naar je zin hebt.

Meer informatie of solliciteren?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over deze vacature, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van je te horen. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken om te solliciteren. Solliciteren is bij ons heel eenvoudig! We hopen snel met je in contact te komen.