Bel ons: 038 – 82 003 40 · info@elzingabt.nl ·

XXL-overheaddeur

XXL-overheaddeur

Voor grote doorgangen in industriële hallen of bijvoorbeeld hangars is een standaard overheaddeur vaak niet voldoende. Elzinga Bedrijfsdeuren Techniek biedt hiervoor de Pro-Line S40 in XXL-uitvoering aan. Deze is speciaal ontwikkeld voor grote doorgangen tot wel 12 meter breed (met een maximale afmeting van 12×6 meter tot 9×8 meter). Deze XXL-overheaddeur is de oplossing voor een grote doorgang.

Stevigheid en stabiliteit

Om de stevigheid en stabiliteit van de XXL-overheaddeur te waarborgen, worden de secties uitgerust met extra verstevigingen op het deurblad (CMV’s). Dit voorkomt doorbuiging en garandeert een duurzame werking, zelfs bij extreme breedtes en hoogtes. Elzinga’s XXL-overheaddeur is de ideale oplossing voor situaties waarin grote voertuigen of apparatuur gemakkelijk in en uit moeten kunnen rijden.

Pro-Line S40 XXL van Elzinga

Bij de constructie van een XXL-overheaddeur is nauwkeurigheid van het grootste belang. Daarom wordt elke deur individueel berekend door onze ervaren productingenieurs, ondersteund door geavanceerde software. Hierdoor kunnen we een overheaddeur ontwerpen die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en de veiligheid en duurzaamheid biedt die u verwacht van Elzinga.

Bij Elzinga zien we het als onze uitdaging om samen met u de juiste overheaddeur te creëren, ongeacht de grootte van uw doorgang of de complexiteit van uw project. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw specifieke situatie kunnen omzetten in een veilige en betrouwbare oplossing.

Offerte aanvragen